Tervetuloa Kutalaan!

Kylällä tapahtuu..

Kutalan nuorisoseurantalolla JOOGAA sunnuntaisin 16.2., 23.2., 1.3., 15.3. ja 22.3.2020 klo 17:30-18:45. Hinta on 5€ kerta ja vetäjänä toimii joogaopettaja Anni Rainio. Joogakokemusta entuudestaan ei tarvita. Mukaan oma joogamatto, joustavat ja liikkumisen mahdollistavat vaatteet. Tule mukaan iloisella mielellä tutustumaan joogaan!

Kutalan nuorisoseuran sääntömääräinen KEVÄTKOKOUS tiistaina 3.3.2020 klo 18:30 Kutalan nuorisoseurantalolla.

Tervetuloa kokoustamaan ja kahvittelemaan!

KUTALAN TALKOOT -RYHMÄ WHATSAPPISSA!!

"ja siellä talkoissa oli niin mukavaa, oi jospa oisin saanut olla mukana"

Oletko aina halunnut osallistua Kutalan maagisiin talkoisiin, mutta et ole vain tiennyt, milloin niitä olisi tarjolla?

Jos satut omistamaan kännykän, jossa on WhatsApp-sovellus, niin huolesi on ohi. Laitan puhelinnumerosi Kaisa Putajalle p. 0405597547 ja pääset mukaan ryhmään.

Ryhmässä ilmoitellaan Kutalan talkoista. Voit osallistua juuri niin usein ja sen verran kuin haluat tai vinkata kaverille. :)

Liittymällä Kutalan talkoot -ryhmään et sitoudu mihinkään muuhun kuin siihen, että numerosi näkyy myös ryhmän muille jäsenille.

NÄHDÄÄN TALKOISSA!

KUTALAN KYLÄKIRJA

Sekä nykyisten että entisten kyläläisten harras toive toteutui, kun laadukas, upea ja pieteetillä tuotettu Kutalan kyläkirja "Kutala - kylä vuolteiden varrella" saatiin viimeinkin julkaistua.

Kirjan voi ostaa Vuorion Maijalta p.040 504 6628 hintaan 50e (käteismaksu) tai Tyrvään kirjakaupasta hintaan 55e.

Kutalan Nuorisoseuralla on aiemminkin ollut mm. oma verkkapuku. Nyt päätettiin teettää FLEECE-TAKKEJA KUTALA.NET -logolla varustettuina. Aikuisten takit ovat mustia ja lasten takkien väri on oranssi. Hinnat eivät päätä huimaa. Miesten ja naisten mallit 30e ja lasten koot 15e.

Heijastavalla KUTALA.NET- logolla varustetut pipot 12e/kpl. Myynnissä NS-tapahtumissa ja johtokunnan jäsenillä. Käteismaksu!